Hänge-Babyhängematte Hellgrau meliert

€98,00 €79,99

Beginnen Sie Ihr Leben in einer Hängematte, wie entspannt ist das !!

  • Lieferzeit:
  • Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
  • Product Code: HLB1002
  • EAN: 8719324220125

Ein Laufgitterteppich, eine Spielmatte und eine Hängematte in einem. Wir empfehlen, die Hängematte vom ersten Tag nach der Geburt an zu benutzen, bis Ihr Baby stark genug ist, um sich umzudrehen oder sich zu erheben. Der Teppich kann leicht gefaltet werden, um ein weiches und bequemes Babynest zu schaffen.

Hangloose ist robust, innovativ und preisgekrönt. Sorgfältig entwickelt das Must-Have für alle Babys. Hergestellt in der EU mit hochwertigen weichen Materialien und zertifiziert von OEKO-TEX und REACH.

Zur Verwendung in Kartons mit einer Mindestgröße von 72 x 86 cm.

Vorteile von Hangloose Baby:

  • Weicher und bequemer Platz für den Tag
  • von der Mutterschaftsfürsorge beraten
  • Hilft Babys weinen und Babys mit Reflux
  • Fördert die Freizügigkeitsentwicklung
  • Ein echter Hingucker mit coolem und innovativem Design

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

Als kraamkado gevraag en gekregen. Super kleed. Onze dochter gaf nogal makkelijk melk terug. In de hangmat lag ze lekker ontspannen en schuin waardoor het terug geven zo veel minder werd. Ondertussen is ze al te bewegelijk geworden voor de hangmat. Maar is het een ideaal speelkleed geworden voor op de grond. Lekker warm en zacht! Als hangmat kon ze ons ook beter zien als we aan het koken waren bijvoorbeeld. Dus hadden wij onze handen vrij en de kleine meid was ons niet elke 5 min kwijt. Ik vond de prijs hoog. Maar als ik zie dat we hem dagelijks gebruiken. Valt dat ook weer mee.

Heel fijn product. Ons zoontje ligt prinsheerlijk in de hangmat, erg ontspannen en rustig. Ook een heel mooi design en makkelijk te bevestigen. Zeker een aanrader!

Wat zijn wij blij met de hangloosebaby! Wij zijn jaloers op ons dochtertje ;)

In Trinidad and Tobago is het voor kleindochter Dalia heerlijk toeven in de hangloose, uiteraard wel in de schaduw :-)

Ons kleine mannetje had veel last van krampjes en sliep daardoor slecht (en papa en mama dus ook). Nog geen 15 min in de hangloose en meneertje lag heerlijk te tukken! Ik zeg beste aankoop van 2016!

Super fijne babyhangmat! Onze dochter ligt er graag in. Buiten het feit dat de kleine mevrouw er lekker chill in is, is de babyhangmat ook van heel mooi materiaal gemaakt en super leuk om te zien, zeker als je niet van alle standaard baby blauwe en roze spullen houdt. Ook heel simpel te bevestigen in de box. Ik zou hem zeker aan mensen die een baby verwachten aanraden!

Mees ligt super graag in zijn babyhangmat. Naast dat hij heel comfortabel is ziet hij er ook nog heel stylisch uit. Mooie kleuren, leuke print, netjes afgewerkt en een goede constructie om de hangmat aan de box vast te maken. Top product!

Wat een geweldige hangmat voor onze lieve dochter. Ze kan hier heerlijk in wegdromen

Wat een geweldig boxkleed. M'n zoontje ligt prins heerlijk in z'n baby hangmat!!!

5 Sterne basierend auf 11 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen
Wunschzettel Vergleichen
© Copyright 2020 Hangloose Baby - Powered by Lightspeed