Hangloose Baby - Babyhängematte / Krabbeldecke - Light Heather Grey

€98,00 €79,99

Sold out

  • Lieferzeit: Sold OUT
  • Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
  • Product Code: HLB1002
  • EAN: 8719324220125

Krabbeldecke, Spieldecke und Babyhängematte in Einem. Wir empfehlen den Einsatz der Hängematte ab dem ersten Tag nach der Geburt, bis das Baby kräftig genug ist, um sich selbst umzudrehen oder aufzusetzen. Die Decke lässt sich zu einem weichen, komfortablen, sicheren und geborgenen Babynest zusammenfalten.

Hangloose ist praktisch, innovativ und preisgekrönt. Das Musthave für Babys wurde mit größter Sorgfalt entwickelt. Gefertigt in der EU aus weichem Premiummaterial und mit den Gütesiegeln OEKO-TEX und REACH ausgezeichnet.

Kann in Babybetten mit den Mindestmaßen 72 x 86 cm verwendet werden.

Die Vorteile von Hangloose Baby:

  • Ein weicher komfortabler Aufenthaltsort für tagsüber
  • Von Hebammen empfohlen
  • Hilft bei Schreibabys und Babys mit Reflux
  • Fördert die freie Bewegungsentwicklung
  • Ein echter Hingucker mit attraktivem innovativem Design

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

Als kraamkado gevraag en gekregen. Super kleed. Onze dochter gaf nogal makkelijk melk terug. In de hangmat lag ze lekker ontspannen en schuin waardoor het terug geven zo veel minder werd. Ondertussen is ze al te bewegelijk geworden voor de hangmat. Maar is het een ideaal speelkleed geworden voor op de grond. Lekker warm en zacht! Als hangmat kon ze ons ook beter zien als we aan het koken waren bijvoorbeeld. Dus hadden wij onze handen vrij en de kleine meid was ons niet elke 5 min kwijt. Ik vond de prijs hoog. Maar als ik zie dat we hem dagelijks gebruiken. Valt dat ook weer mee.

Heel fijn product. Ons zoontje ligt prinsheerlijk in de hangmat, erg ontspannen en rustig. Ook een heel mooi design en makkelijk te bevestigen. Zeker een aanrader!

Wat zijn wij blij met de hangloosebaby! Wij zijn jaloers op ons dochtertje ;)

In Trinidad and Tobago is het voor kleindochter Dalia heerlijk toeven in de hangloose, uiteraard wel in de schaduw :-)

Ons kleine mannetje had veel last van krampjes en sliep daardoor slecht (en papa en mama dus ook). Nog geen 15 min in de hangloose en meneertje lag heerlijk te tukken! Ik zeg beste aankoop van 2016!

Super fijne babyhangmat! Onze dochter ligt er graag in. Buiten het feit dat de kleine mevrouw er lekker chill in is, is de babyhangmat ook van heel mooi materiaal gemaakt en super leuk om te zien, zeker als je niet van alle standaard baby blauwe en roze spullen houdt. Ook heel simpel te bevestigen in de box. Ik zou hem zeker aan mensen die een baby verwachten aanraden!

Mees ligt super graag in zijn babyhangmat. Naast dat hij heel comfortabel is ziet hij er ook nog heel stylisch uit. Mooie kleuren, leuke print, netjes afgewerkt en een goede constructie om de hangmat aan de box vast te maken. Top product!

Wat een geweldige hangmat voor onze lieve dochter. Ze kan hier heerlijk in wegdromen

Wat een geweldig boxkleed. M'n zoontje ligt prins heerlijk in z'n baby hangmat!!!

5 Sterne basierend auf 11 Bewertungen Kundenmeinung hinzufügen
Wunschzettel Vergleichen
© Copyright 2020 Hangloose Baby - Powered by Lightspeed