Hangloose Baby hammock Light heather gray

€98,00 €79,99

Sold out

  • Delivery time: 1-2 dagen
  • Availability: In stock
  • Product Code: HLB1002
  • EAN: 8719324220125

A playpen rug, play mat and hammock in one. Our advice is to use the hammock from the first day after birth until your baby is strong enough to turn around or raise itself. The rug can easily be folded to create a soft and comfortable baby nest.

Hangloose is tough, innovative and award winning. Carefully developed the must-have for all babies. Made within the EU with premium soft materials and certified by OEKO-TEX and REACH.

To be used in boxes with a minimum size of 72X86 cm.

Benefits of Hangloose Baby:

  • Soft and comfortable place for the day
  • advised by maternity care
  • helps cry babies and babies with reflux
  • Promotes free movement development
  • A real eye-catcher with a cool and innovative design

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

Als kraamkado gevraag en gekregen. Super kleed. Onze dochter gaf nogal makkelijk melk terug. In de hangmat lag ze lekker ontspannen en schuin waardoor het terug geven zo veel minder werd. Ondertussen is ze al te bewegelijk geworden voor de hangmat. Maar is het een ideaal speelkleed geworden voor op de grond. Lekker warm en zacht! Als hangmat kon ze ons ook beter zien als we aan het koken waren bijvoorbeeld. Dus hadden wij onze handen vrij en de kleine meid was ons niet elke 5 min kwijt. Ik vond de prijs hoog. Maar als ik zie dat we hem dagelijks gebruiken. Valt dat ook weer mee.

Heel fijn product. Ons zoontje ligt prinsheerlijk in de hangmat, erg ontspannen en rustig. Ook een heel mooi design en makkelijk te bevestigen. Zeker een aanrader!

Wat zijn wij blij met de hangloosebaby! Wij zijn jaloers op ons dochtertje ;)

In Trinidad and Tobago is het voor kleindochter Dalia heerlijk toeven in de hangloose, uiteraard wel in de schaduw :-)

Ons kleine mannetje had veel last van krampjes en sliep daardoor slecht (en papa en mama dus ook). Nog geen 15 min in de hangloose en meneertje lag heerlijk te tukken! Ik zeg beste aankoop van 2016!

Super fijne babyhangmat! Onze dochter ligt er graag in. Buiten het feit dat de kleine mevrouw er lekker chill in is, is de babyhangmat ook van heel mooi materiaal gemaakt en super leuk om te zien, zeker als je niet van alle standaard baby blauwe en roze spullen houdt. Ook heel simpel te bevestigen in de box. Ik zou hem zeker aan mensen die een baby verwachten aanraden!

Mees ligt super graag in zijn babyhangmat. Naast dat hij heel comfortabel is ziet hij er ook nog heel stylisch uit. Mooie kleuren, leuke print, netjes afgewerkt en een goede constructie om de hangmat aan de box vast te maken. Top product!

Wat een geweldige hangmat voor onze lieve dochter. Ze kan hier heerlijk in wegdromen

Wat een geweldig boxkleed. M'n zoontje ligt prins heerlijk in z'n baby hangmat!!!

5 stars based on 11 reviews Add your review
Wishlist Compare
© Copyright 2020 Hangloose Baby - Powered by Lightspeed