Hangloose Baby hammock Gentle Sand

€98,00

Starting your life in a hammock, how relaxed is that !!

  • Delivery time: 1-2 dagen
  • Availability: In stock
  • Product Code: HLB1012
  • EAN: 8719324220002

A playpen mat, play mat and baby hammock in one. Our advice is to use the hammock from the first day after birth until your baby is strong enough to turn or straighten itself. The rug can be folded to create a soft, comfortable, safe and secure baby nest.

Hangloose is tough, innovative and award winning. The must-have for all babies developed with care. Made within the EU with premium soft materials and certified by OEKO-TEX and REACH.

To be used in boxes with a minimum size of 72X86 cm.

Benefits of Hangloose Baby:

  • Soft and comfortable place for the day
  • Advised by maternity care
  • Helps cry babies and babies with reflux
  • Promotes free movement development
  • A real eye-catcher with a cool and innovative design

Super fijne babyhangmat! Onze dochter ligt er graag in. Buiten het feit dat de kleine mevrouw er lekker chill in is, is de babyhangmat ook van heel mooi materiaal gemaakt en super leuk om te zien, zeker als je niet van alle standaard baby blauwe en roze spullen houdt. Ook heel simpel te bevestigen in de box. Ik zou hem zeker aan mensen die een baby verwachten aanraden!

Ons kleine mannetje had veel last van krampjes en sliep daardoor slecht (en papa en mama dus ook). Nog geen 15 min in de hangloose en meneertje lag heerlijk te tukken! Ik zeg beste aankoop!

Wij zijn verder super enthousiast over het product. Onze dochter is snel geprikkeld, overstrekt zichzelf en is dus oververmoeid omdat ze zo weinig slaapt. Tot onze verbazing viel ze gisteravond in jullie Hangloose baby in slaap. Ze slaapt anders nooit in de box en kunnen haar bijna nooit wegleggen omdat ze anders gaat huilen (ze is 6 weken). Dus wij zijn er heel erg blij mee, top product wat ook nog eens erg mooi is.

Wat zijn wij blij met de hangloosebaby! Wij zijn jaloers op ons dochtertje ;)

In Trinidad and Tobago is het voor kleindochter Dalia heerlijk toeven in de hangloose, uiteraard wel in de schaduw :-)

Wat een geweldig boxkleed. M'n zoontje ligt prins heerlijk in z'n baby hangmat!!!

Als kraamkado gevraag en gekregen. Super kleed. Onze dochter gaf nogal makkelijk melk terug. In de hangmat lag ze lekker ontspannen en schuin waardoor het terug geven zo veel minder werd. Ondertussen is ze al te bewegelijk geworden voor de hangmat. Maar is het een ideaal speelkleed geworden voor op de grond. Lekker warm en zacht! Als hangmat kon ze ons ook beter zien als we aan het koken waren bijvoorbeeld. Dus hadden wij onze handen vrij en de kleine meid was ons niet elke 5 min kwijt. Ik vond de prijs hoog. Maar als ik zie dat we hem dagelijks gebruiken. Valt dat ook weer mee.

Onze zoon is nu 8 weken oud. Hebben hem gekregen als kraamcadeau. Hij vind het heerlijk om erin te liggen. Hierdoor hoef ik niet met een draagzak te lopen (zelf operaties aan mijn heupen gehad, te zwaar voor mij). Met deze hangmat ligt hij niet te Veel plat op zijn rug en volgt de mooie ronding. Onze zoon vind het heerlijk! Genieten. Wel prijzig maar geld voor ons meer dan waard!

Mijn kleindochter van 7 weken ligt er lekker ontspannen in en vaak valt ze ook in slaap er in. Een goede uitvinding.

5 stars based on 9 reviews Add your review
Wishlist Compare
© Copyright 2024 Hangloose Baby - Powered by Lightspeed