Mijn eerste blog.

  • Geplaatst op
  • Door Daniël Ledeboer
  • 0
Mijn eerste blog.

Graag wil ik me langs deze weg voorstellen door het schrijven van mijn eerste blog.

Daar zit ik dan op m'n schommel op kantoor. Ergens in mij voel ik de drang om te schrijven. Weet niet waar die vandaan komt en ik ben klaarblijkelijk niet de enige. Een beetje hip bedrijf of iemand die zichzelf serieus neemt heeft wel iets van een blog of een vlog. De keuze is reuze. Weet niet of iemand op dit blog zit te wachten, maar ik zal beginnen met mijzelf voor te stellen.

Ik ben Daniël en word al enige tijd papa Daan genoemd, zesendertig jaar, en ik heb twee zoontjes. Ziggy is tien en Django is zeven. Ben getrouwd met Tanja wiens leeftijd ik hier niet ga noemen. Je vraagt nu eenmaal niet de leeftijd aan een vrouw. Dat is niet netjes. En om dat dan in een blog te verkondigen al helemaal niet. Ik heb altijd gedroomd om als voetballer wereldkampioen te worden maar won onlangs met het baby- en kindermerk Hangloose baby de Baby Innovation Award.

Heb even gewerkt in een slijterij. Ben meubelmaker geweest. Was freelance producent in de evenementen branche. Ben ook nog ijscoman geweest. Heb de wereld rond gereisd om wandschilderingen te maken en was een zomer lang bedrijfsleider bij de Whoosah. Een strandtent in Scheveningen. Op zich niet zo heel bijzonder. Maar naast het feit dat ik de slechtste bedrijfsleider ooit was. Sliep veel tijdens werktijd... Heb ik wel m’n eerste zoontje Ziggy op het dak van de Whoosah verwekt. Een prestatie die niet veel andere vaders mij na kunnen vertellen. Nu ben ik co-founder van Hangloose baby en operationeel verantwoordelijk voor het bedrijf Hangloose Company B.V.

Naast de drang om te schrijven heb ik ook de drang om een goeie en toegewijde vader te zijn. Zelf heb ik nooit een vader mogen ervaren. Niet dat ik mijn ouders hierover iets kwalijk neem. Heb wel een vader gemist. Mijn vader heb ik een aantal jaren geleden voor het eerst mogen ontmoeten. Wat een ervaring was dat. In een volgend verhaal kom ik daar zeker op terug.

Dit blog moet nog vorm krijgen. Het is mijn intentie te beginnen met één keer per maand een verhaal over mijn ervaringen en avonturen als eindverantwoordelijke bij Hangloose baby. Daarnaast over mijn leven als vader van twee zoons.

Het is de missie van Hangloose baby om de wereld van zoet en roze wat hipper en stoerder te maken. En het is mijn persoonlijke missie om een nieuwe generatie te inspireren.

Gegroet, Papa Daan

Reacties

  1. Kitty Kitty

    Wat een gezellig begin van de blog. Ben heel benieuwd naar het vervolg.
    Met veel interesse gelezen over jullie ontwikkelde hangloose baby! Bah wat een rare naam, maar wel een mooie uitvinding. Ons eerste kleinkind wordt geboren in september en wie weet is dit een mooi cadeau voor ons kleinkind. Veel succes, hoop dat jullie succesvol worden.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
© Copyright 2024 Hangloose Baby - Powered by Lightspeed