Soms denk ik, waar ben ik aan begonnen, waar gaat dit heen?

  • Geplaatst op
  • Door Daniel Ledeboer
  • 0
Soms denk ik, waar ben ik aan begonnen, waar gaat dit heen?

Soms denk ik, waar ben ik aan begonnen, waar gaat dit heen?

Het klinkt romantisch. Je hebt een idee, je ontwikkeld iets moois, je wint wat prijsjes en verkoopt aan ongeveer 200 winkels. We zijn met Hangloose Baby 1,5 jaar onderweg. En toch vroeg ik mij laatst af, wat nu? Toen ik op het idee van Hangloose Baby kwam en aan het project begon stond ik helemaal niet stil bij de dingen waarmee ik nu mee te maken krijg.

Is het naïviteit geweest? Misschien wel onwetendheid. Of was ik gewoon ontzettend opportunistisch? Ik denk dat het een combinatie geweest is die nodig was om te komen waar we nu staan. En waarschijnlijk een combinatie die nodig is om te komen waar ik straks sta.

Continuïteit waarborgen, groei, financiering, ontwikkeling en innovatie. Het zijn thema’s die nu op m’n bureau terecht komen en waar ik veel over nadenk en mee bezig ben. Ik doe veel op gevoel en luister goed naar mensen om mij heen die ik ontmoet. De vraag, wat nu, heeft er voor gezorgd dat er een duidelijk doel ontstaat welke kant het opgaat.

Ik ben heel ambitieus en ben volop geïnspireerd. Ondanks het feit dat ik elke dag weer met grote uitdagingen te maken krijg geniet ik volop van deze fase.

Er wordt mij dikwijls gevraagd waar Hangloose Baby over tien jaar staat. Het wordt of de wereld rond, of niks met een illusie armer. Maar sowieso een ervaring rijker. Voor mij is het nu al een succes. Heb een droom waargemaakt. Dat was een product in de markt zetten. Nu bezig om m’n volgende droom waar te maken. Een droom die ik hier niet met jullie ga delen. Sommige dromen moet je gewoon lekker voor je zelf houden, om in de trein kijkend naar buiten hoe de regen sporen over het raam trekt, van te genieten.

Soms denk ik, waar ben ik aan begonnen, waar gaat dit heen?

Gegroet, papa Daan

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
© Copyright 2024 Hangloose Baby - Powered by Lightspeed